Deltagare berättar om InsideNature

Här på vår hemsida kan du läsa om deltagarnas historier när det kommer till allt som har med InsideNature att göra. Du kan få läsa om deras upplevelser och vad de har lärt sig under våra resors gång. Det kan vara givande för dig som
8482316842_3ac9faba02funderar på att resa med oss på InsideNature eller som till exempel vill gå en Workshop. Du hittar mängder av deltagarnas upplevelser inom denna kategori, men du måste ha i åtanke att ingen upplevelse är den andra lik. Det kan dock ge en bild av vad du har att förvänta dig. Det är ärliga omdömen och så kallade recensioner, så att du kan ta ett beslut om vilken upplevelse som är passande för dig, vad du kan tänkas förvänta dig av den upplevelse som du har valt och för att ta reda på i förhand om något inte alls är för dig.

Du är även välkommen att dela med dig av dina egna upplevelser av InsideNature, så kommer vi att publicera det under denna kategori. En förutsättning för att du ska få vara med här är givetvis att du har deltagit i en av våra upplevelser. Även om du inte funderar på att resa någonstans just nu är detta timmar med underbar läsning och underhållning för dig. Det som många tycker är mest spännande med denna sida är att läsa om hur de olika deltagarna har tolkat upplevelserna, vad de har lärt sig och hur de har utvecklats som människor. Det är nämligen halva grejen med InsideNature. Du ska inte enbart bli en bra fotograf, utan du ska även bli en bättre människa. Vackra bilder kommer alltid att komma inifrån och vi finns för att skapa minnen för livet och för att du ska bära med dig något. Här kan du läsa vad deltagarna har burit med sig.