Vi tror på att skapa upplevelser. Detta är precis vad InsideNature sysslar med på olika sätt. Vi skapar personliga erfarenheter och vill därmed även bidra till personlig utveckling på många plan. InsideNature är till för att skapa känslomässiga avtryck hos deltagarna och ska inte lämna någon oberörd. Vi på InsideNature tror på att möta djuren i en naturlig miljö och att fotografering, skapande och bilder är ett sätt att bidra till den personliga utvecklingen. Med hjälp av InsideNature får du en chans att träffa djur, samt uppleva natur på nära håll. Vi förser er inte med en djurparkskänsla.

När du kommer till oss får du inte bara möjlighet att möta djur i sin riktiga natur och uppleva miljöer som du bara har drömt om, utan du får även möjlighet att träffa likasinnade människor som drömmer om samma saker som du. InsideNature engagerar sig för alla deltagare på sätt som fungerar för dem och ger var och en av varje deltagare den utmaningen som den behöver.

Om du upplever att du står stilla i ditt skapande och inte vet var du ska ta dig ska du vända dig till oss på InsideNature, så kommer vi att ta dig hela vägen och mycket längre. Hos oss kan alla känna sig trygga och välkomna. Det enda som krävs för att du ska kunna söka till oss på InsideNature och vara en del av oss är att du har ett genuint fotointresse, ett intresse för djur och natur samt världen som vi lever i.